Support & Training

Professionele begeleiding en doorlopende ondersteuning

Vanaf het eerste moment in de samenwerking staan al onze kennis en jarenlange ervaring volledig tot uw beschikking. Samen met u kijken we naar uw wensen, analyseren uw regio en de vraag, geven u advies over voorraadpositie en voorraadoptimalisatie en doen u dan een voorstel op maat over merkenbeleid, merkstrategieën en marketingondersteuning.

Startende ondernemers en bedrijven die een serieuze bandengroothandel of -divisie willen opstarten of over willen stappen op het bandenassortiment van Inter-Sprint kunnen rekenen op professionele begeleiding en doorlopende ondersteuning van onze kant. Al onze specialisten staan, op ieder bedrijfsonderdeel, voor u klaar om samen maximaal rendement te realiseren.

Ons online systeem is eenvoudig van opzet. Geen ingewikkelde handleidingen maar na een korte introductie door een van onze specialisten kunt u direct aan de slag met bestellen. Maar we doen meer. Indien wenselijk verzorgen we technische en commerciële trainingen voor uw medewerkers, bij u op locatie of bij ons in het ‘kenniscentrum’. Een presentatie- en trainingscentrum waar we u uitgebreid kunnen informeren over de producten, de markt en uw kansen. Wij helpen u op weg en voorzien u van documentatiemateriaal, ondersteunen u met gerichte marketingacties en maken heldere afspraken over consignatie- en betalingsregelingen.

Ons doel is helder. Als wij u enthousiast krijgen over de totaalformule van Inter-Sprint dan bent u gegarandeerd succesvol en dan zijn wij het ook. Wij investeren in een lange termijnrelaties met vertrouwen in elkaar. Wij zijn ervan overtuigd dat het alleen op deze manier werkt.

 

E-commerce Eenvoudig online banden bestellen