Assortiment

Ons magazijn, uw voorraad

Als de grootste bandendistributeur van Europa vinden wij het onze plicht om onze klanten een compleet assortiment te kunnen bieden en te kunnen leveren uit eigen magazijnen. Met de visie ‘Ons magazijn, uw voorraad’ nemen wij een belangrijk deel van de voorraadstrategie van onze klanten voor onze rekening.

Zaken doen met Inter-sprint betekent dat u geen uitgebreide voorraden meer hoeft aan te leggen of ingewikkelde inkoopstrategieën moet ontwikkelen maar gewoon kiezen uit de grootste voorraad banden van Europa. Geen fictieve magazijnen maar een uitgebalanceerde multi-merken voorraad bestaande uit meer dan 15.000 SKU’s en, afhankelijk van het seizoen, ruim 3 miljoen banden. Zomer, winter en All-season.

Uiteraard leveren wij alle bekende Premium merken. Daarnaast leveren wij een aantal Europese ‘Private labels’ en ‘Exclusieve merken’, geproduceerd door gerenommeerde bandenfabrikanten. Tevens zijn wij officieel distributeur van diverse toonaangevende bandenmerken. Van al deze bandenmerken (waaronder alle O.E. merken) hebben we alle typen, uitvoeringen en maten op voorraad. Een ongekende keuzemogelijkheid.

 

ons-assortiment-inter-sprint

Vragen?

Neem contact op met een van onze verkoopspecialisten
Neem contact op met een van onze verkoopspecialisten
E-commerce Eenvoudig online banden bestellen