Sales

Onze klanten zijn onze partners.

Commercieel denken en doen zijn altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo ook bij Inter-Sprint. Een team van zeer ervaren en professionele commerciële adviseurs begeleiden uw orders van advies en bestellen tot definitieve levering.

Toegevoegde waarde bieden is één van onze kernwaarden. Gezamenlijk marktaandeel vergroten is van doorslaggevend belang maar we gaan verder dan alleen maar het realiseren van positieve verkoopcijfers.

Natuurlijk vormen commerciële successen de basis. Daar ligt dan ook de gezamenlijke uitdaging. Maar ook het proactief informeren van onze relaties over relevante ontwikkelingen of de laatste branche-informatie zien wij als een vanzelfsprekendheid. Wij gebruiken ons online bestelsysteem ook als communicatieplatform. U mag van ons verwachten dat we u als eerste op de hoogte brengen van de ontwikkelingen bij de Premium merken en onze ‘Private labels’ en ‘Exclusieve merken’. Daarnaast volgen wij de continue veranderende nationale- en internationale markt op de voet. Met deze kennis kunnen wij u vrijblijvend informeren en adviseren zodat u ook regionaal succesvol kan zijn en blijven. We kunnen ons goed voorstellen dat u in deze snelle online wereld ook wel een behoefte heeft aan persoonlijk contact en een gedegen advies. Onze adviseurs staan u graag met raad en daad bij. Is de band van uw keuze niet of niet meer leverbaar. Wij zoeken net zolang tot we een goed, zo niet beter, alternatief voor u gevonden hebben. Bel gerust met uw vragen. Wij gaan graag voor u aan de slag.

 

E-commerce Eenvoudig online banden bestellen