Marketing & Communicatie

Professionele marketing- en communicatietrajecten, ook voor onze klanten

Inter-Sprint is op alle vakgebieden dé professionele bandenpartner. Zo beschikt Inter-Sprint over een eigen afdeling Marketing & Communicatie. Vormgevers, dtp-ers, webdesigners en marketingspecialisten vormen de basis van deze afdeling. Zo kan de gehele organisatie altijd beschikken over full-time marketing- en communicatiespecialisten.

Of het nu gaat om de ontwikkeling van productbrochures, advertenties, online campagnes, crossmedia concepten, websiteontwikkeling, relevante content management, SEO trajecten of het maximaal inzetten van de social media kanalen, wij hebben de specialisten hiervoor beschikbaar.

Bij Inter-Sprint zien we het belang van dit specialisme in eigen huis. Voor alle disciplines geldt dat wij ook hier het gehele proces, van creatie tot en met productie, volledig beheersen en uitvoeren, op het hoogste kwaliteitsniveau. Alles zelf in de hand hebben garandeert tevens optimale kwaliteitsbeheersing en efficiency.

Ook hier ligt de kracht in het meebewegen met actuele ontwikkelingen en nieuwe visies binnen het vakgebied. De conventionele print communicatie verschuift in snel tempo naar online activiteiten. Voor veel bedrijven nog een onoverzichtelijke diversiteit aan mogelijkheden waarvan voor veel ondernemers de toepassingen en resultaten nauwelijks te overzien zijn. Ondernemen is het maken van keuzes en uw tijd is kostbaar. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij ondersteunen onze klanten dan ook graag bij het ontwikkelen van hun eigen marketing- en communicatietrajecten. Van eenvoudige leaflet tot een langlopende campagne. U mag het zeggen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

E-commerce Eenvoudig online banden bestellen