Nieuws

Tyfoon stellt die Van 4-Season vor

De Tyfoon Van 4-season is de nieuwste all-season band van Tyfoon, speciaal ontwikkeld voor transport- en bestelwagens. Tyfoon is één van onze succesvolle private labels en de nieuwe Van 4-Seasons wordt geproduceerd door de grootste Duitse bandenfabrikant.

De verzwaarde en extra verstevigde bandopbouw vormt de basis van deze uitvoering. Het all-season profiel, met 3 doorlopende lengtegroeven en de naar de zijkant doorlopende breedtegroeven genereren maximaal grip onder alle weersomstandigheden en minimaliseert het risico van aquaplaning.

De brede, schuingeplaatsten, robuuste profielblokken op de schouder van de band zorgen voor extra stabiliteit. Ook bij plotseling uitwijken en/of extreem remmen. De banden hebben de 3-PMSF certificering (3 Peak Mountain Snowflake) en voldoen hiermee aan de geldende Europese regelgeving voor winterbanden.

De eerste 4 maten zijn op voorraad en we verwachten in de loop van volgende maand het assortiment verder te kunnen uitbreiden met nog eens 5 maten waarmee het assortiment van de Van 4-Season op 9 uitvoeringen komt.

Voor meer informatie: https://tyfoonbanden.nl/cat/allseason-banden/