De Sprint

De Sprint

De Sprint is dé specialist op het gebied van onderhoud en reparatie aan uw auto, ongeachte het merk, type of de leeftijd. Of het nu gaat om regulier onderhoud, een APK of een noodzakelijke reparatie. Van uitgebreide (merk)beurt tot maatwerk voor uw auto. Onze ervaren specialisten staan voor u klaar! Wij hebben altijd de juiste oplossing voor u! 

Wij denken graag met u mee om uw auto zo snel mogelijk en tegen zeer scherpe tarieven weer op de weg te krijgen. Voor aanvang maken wij een prijsopgave op basis van onze standaardtarieven. Mochten we tijdens het onderhoud of de reparatie constateren dat er extra reparaties nodig zijn zullen wij u altijd van tevoren informeren. Zo staat u achteraf nooit voor financiële verrassingen. Stel regulier onderhoud niet uit. Voorkom onverwacht hoge kosten aan uw auto en laat de Sprint het jaarlijkse onderhoud inclusief eventuele APK uitvoeren. Wel zo’n gerust gevoel!

Ook zijn wij dé banden- en velgenspecialist van de regio Groot Rotterdam. Wij leveren alle A-merken en een aantal kwalitatief hoogwaardige eigen bandenmerken in iedere prijsklasse voor ieder budget. Informeer naar de mogelijkheden en een persoonlijk advies. Wij helpen u graag aan de juiste band.

Bekijk de website

Vragen?

Neem contact op met een van onze verkoopspecialisten
Neem contact op met een van onze verkoopspecialisten
E-commerce Eenvoudig online banden bestellen